top of page
Logo_Buck-e_color.png
KINDEREN VERDIENEN BUCKS​

We belonen kinderen die met de fiets of te voet naar school gaan. Een sensor op hun fiets of rugzak registreert hun verplaatsing en daarvoor ontvangen zij digitale munten. Deze bucks ruilen ze om bij een lokale handelaar, in de bib, in het zwembad of elders.

Zet je vrienden, school en omgeving in beweging!

VOOR WIE?

SCHOOLGAANDE KINDEREN

 

Kinderen die met de fiets of te voet naar school gaan, kunnen hun bijeen gespaarde bucks verzilveren bij lokale handelaars, in het zwembad of elders. 

Heeft uw kind een uitnodiging gekregen van de school? Dan kan u zich hier registreren.

Wij kijken ook verder richting woon-werkverkeer!

deleece-cook-zzjLGF_6dx4-unsplash.jpg
SCHOLEN

Scholen kunnen deelnemen aan het beloningssysteem. Zij delen het materiaal uit aan de leerlingen, die vervolgens punten kunnen beginnen sparen.

Niet alleen scholen, ook bedrijven kunnen eenzelfde beloningssysteem eenvoudig ter beschikking stellen van hun fietsende werknemers!

Interesse om deel te nemen aan dit project? Vraag ernaar bij uw gemeente of contacteer ons.

andreas-gucklhorn-7nV4CZSIoxg-unsplash.jpg
GEMEENTEN

Via een webapplicatie beheert een stad of gemeente het beloningssysteem en registreert ze nieuwe handelaars en stadsdiensten. Een dashboard toont het aantal gefietste kilometers, de verminderde CO2-uitstoot, de brandstofbesparing, enzoverder.

Interesse om deel te nemen aan dit project? Contacteer ons gerust voor meer info.

HANDELAARS

Lokale handelaars sluiten zich aan op het beloningssysteem en bieden de mogelijkheid tot betalen met bucks. Zo trekken ze nieuwe, jonge klanten aan. De bucks worden automatisch omgezet naar euro's.

Wilt u als handelaar deelnemen? Vraag ernaar bij uw gemeente.

CIJFERS IN KAART

Uit de cijfers bij steden en gemeenten waar Buck-e wordt ingezet, blijkt dat Buck-e op spectaculaire bijdraagt tot de toename van het aantal kinderen dat regelmatig met de fiets (of te voet) naar school gaat en aldus meetbaar bijdraagt tot een veiligere en gezondere schoolomgeving (met minder auto's aan de schoolpoort als gevolg...). Buck-e heeft tevens een positief effect op de lichamelijke en mentale gezondheid van de schoolgaande kinderen. 

Ondertussen staat onze teller op meer dan 20.000 uit 162 scholen die samen 0,6 miljoen kilometer bij elkaar fietsen en wandelen. Goed voor een vermindering van 620 ton CO-2!

placeholder.png

 

30

GEMEENTEN

school.png

 

205

SCHOLEN

student.png

 

14.025 LEERLINGEN

bmx.png

1.798.933

AFGELEGDE KM'S

drop.png

34.651.986

VERBRANDE KCAL

Picto_textballoon_green_CO2.png

351.000 KG MINDER CO-2 UITSTOOT

Naamloos-1.png
Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op met ons of bekijk de tutorials!
Buck-e_3.jpg
IMG_1055.jpg
Schermafbeelding 2021-05-26 om 09.01.08.png
Buck-e_7.jpg
Schermafbeelding 2021-05-26 om 09.01.08.png
bottom of page