top of page

RELEASE NOTE #1


WE CREATE (H)APPY CITIESQ1 was 'a hell of a ride'. Wij legden de afgelopen periode onze bedrijfspuzzel en streefden naar een goede customer service mits alle interne veranderingen. Wij zijn trots om jullie de eerste vruchten van ons werk als 'Fairville' mee te delen. Geniet van onze Q2 updates!
VANAF NU EERST SCANNEN, DAN PAS BEDRAG INGEVEN 🪙Voortaan zal een ondernemer eerst de QR-code moeten scannen alvorens een bedrag in te geven. In het verleden was dit in de omgekeerde richting.


 

HORECABONNEN, CONSUMPTIECHEQUES, ... 💸

Vanaf nu kan een stad/gemeente ervoor kiezen om met een speciaal 'type' bon een bepaalde groep mensen te steunen. De horeca opent weldra terug volledig de deuren, dus laat de 'Horecabonnen' maar komen! Een bon die binnen het bestaande netwerk van handelaars enkel uitgegeven kan worden bij horeca-ondernemers. 

SELECTEER DE CAMERA WAAR JE DE BON MEE SCANT 📲


Smartphones krijgen steeds meer en meer camera's. Maar met welke camera scan je nu in godsnaam je QR-codes? Met een handige fix hebben wij er voor gezorgd dat je a.d.h.v. een selectietool jouw camera kan selecteren zodat je jouw QR-codes het best kan scannen.

VOLG DE VACCINATIES NU ÉCHT OP DE VOET 🦶️


Hoeveel inwoners in uw stad/gemeente zijn al gevaccineerd tegen COVID 19? Volg het in real-time op via de City App van uw stad/ gemeente! 💪 🎉 💉 🦠


#WeCreateHAppyCities #FairvilleFairplay #OurCityApp


Voorbeeld visual uit de HOOGLEDE-app 📲


 

NOTIFICATIES AFVALKALENDER 🔔Het is vanaf nu mogelijk om naast de 'dag' waarop je een herinnering krijgt om je vuilnis buiten te zetten nu ook het 'uur' zelf te kiezen.


 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page