top of page

RELEASE NOTE #2

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022


WE CREATE (H)APPY CITIESUpdates die voor zichzelf spreken. Al deze straffe ontwikkelingen worden gratis doorgevoerd bij al onze betalende klanten tegen eind januari 2022.
LOG IN MET ITSME VIA ACM/IDM 🤳Sinds kort hebben we een integratie opgezet met ACM/IDM. Deze integratie maakt het mogelijk voor gebruikers om zich naast de reeds bestaande opties ook te authenticeren in Onze Stad App via ITSME.


Deze nieuwe functionaliteit werd mede mogelijk gemaakt door Vlaanderen als sponsor en stad Hasselt als pionier. Dankzij de input en feedback van stad Hasselt (waarvoor dank 🙏 ) is het mogelijk om deze vorm van authenticatie nu gratis aan te bieden aan al onze betalende klanten. 

MIJN BURGERPROFIEL IN JE CITY APP 📲


Nu de authenticatie met ITSME er is, kan de burger met een Single Sign-On Mijn Burgerprofiel raadplegen in de eigen Stad App! Fairville regelt de onboarding voor de toegang tot Mijn Burgerprofiel via ACM/IDM. Ook deze nieuwe functionaliteit werd mede mogelijk gemaakt dankzij de feedback en input van stad Hasselt (waarvoor dank 🙏 ).


Omdat Mijn Burgerprofiel binnen de app van de stad/gemeente zichtbaar is, wordt automatisch de branding van de stad/gemeente ook volledig doorgetrokken naar Mijn Burgerprofiel. Wat zorgt voor een naadloze en vertrouwde ervaring voor de gebruikers.


Via Mijn Burgerprofiel wordt het nu ook wel heel eenvoudig om jouw COVID safe ticket tevoorschijn te halen.


Tot slot krijg je via jouw stad- of gemeente app ook notificaties wanneer er iets nieuws in Mijn Burgerprofiel beschikbaar is.
 

OUR CITY APP KRIJGT NIEUW JASJE 🧥✨Our City App krijgt een nieuwe moderne en frisse lay-out, op basis van tegels en met een Swipe-Up menu onderaan het scherm zoals gemeente Aalter al heeft (zie screenshot hieronder). Het uitfaseren van de oude versie zal beginnen rond 31/01/2022.


Al onze betalende klanten genieten gratis mee van deze vernieuwing. Het enige wat je hiervoor moet doen is het volgende:

  • Enkele mooie, kwalitatieve foto's aanleveren die als achtergrondbeeld zullen dienen voor het nieuw startscherm van je app aan ops@fairville.be

Wil jij als betalende klant toch niet mee migreren naar onze nieuwe versie dan dien je dit expliciet aan ons mee te delen (aan sales@fairville.be) VOOR 24/12/2021. Om technische redenen is integratie ACM/IDM & authenticatie met ITSME en single sign-on naar Mijn Burgerprofiel (voor elke burger) alleen beschikbaar binnen de NIEUWE versie. Mocht je hier verder vragen rond hebben kan je altijd contact met ons opnemen via de bekende wegen.

 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page