top of page

RELEASE NOTE #8

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022


WE CREATE (H)APPY CITIESAan het einde van de mooie zomer komen wij graag met een hele bak updates voor het baliesysteem en het Cirklo-dashboard. Geniet ervan want deze optimalisaties vergroten het gebruiksgemak enorm! Live op 13/09/2022.
BEKIJK DE TRANSACTIES VAN EEN WAARDEBON 💸De transacties bekijken van een geschenk- of waardebon? Dat kan vanaf nu! Als beheerder van Cirklo in het dashboard kan je vanaf nu de transactiedetails van elke voucher opvragen.


Hoe doe je dit? Doorloop de volgende stapjes.

  1. Klik op Vouchers beheren in het linkermenu.

  2. Via Zoeken en filteren kan je op basis van vouchercode, vouchertype of naam zoeken naar één of meerdere vouchers.

  3. Per voucher kies je in de laatste kolom Acties - door op de 3 bolletjes drukken.

  4. Klik hier op Transacties om de transactiesdetails te bekijken. 

AUTOMATISATIE: GELD STORTEN NAAR WACHTREKENING 🔁


Omwille van het succes van #Cirklo en het aantal provisies die steden en gemeenten storten op onze wachtrekening, hebben wij het proces met de ATS alias Aanvraag Tot Storting volledig geautomatiseerd.


Via het dashboard voor steden en gemeenten werd in het linkermenu een optie Provisies beheren toegevoegd waar je vanaf nu zelf een aanvraag tot storting kan genereren en verzenden naar jouw financiële dienst. Wij werken daarom voortaan met een gestructureerde mededeling op de aanvraag tot storting om het proces te automatiseren. In de historiek eronder kan je dan zelf opvolgen of de betaling is uitgevoerd.
 

OPMERKINGEN VELD -> OPNIEUW BESCHIKBAAR 📝


Op vraag van enkele Cirklo klanten werd het opmerkingen veld opnieuw toegevoegd bij het plaatsen van een order aan de balie. Het opmerkingenveld verschijnt op de onkostennota alsook bij de voucher order details. Ziezo, klaar om opnieuw gebruikt te worden. 💪

 

FILTER AANGEMAAKTE BONNEN OP GEBRUIKERSNAAM 🔍Op het scherm vouchers beheren, hebben wij sinds kort een nieuwe filter toegevoegd die het mogelijk maakt om de lijst van vouchers vanaf nu te filteren op gebruikersnaam. De filter kan gebruikt worden in combinatie met de periode van creatie van de vouchers (vandaag/gisteren/deze week/deze maand/...). Op deze manier is het mogelijk om de dag-, week- en maandomzet per gebruiker te exporteren naar excel. 

NIET MEER WACHTEN OP EXPORT - WIJ MAILEN HET JOU 📧Het kan behoorlijk lang duren als je een export wilt maken van alle vouchers in het systeem. Dat is logisch want het aantal vouchers en transacties kan aardig oplopen. Wij hebben er daarom voor gekozen om de gebruiker niet te laten wachten op deze lijst, maar de lijst naar zijn/haar e-mailadres door te mailen van zodra de lijst klaar is. Handig toch? 

PUSHMELDING 30 DAGEN VOOR JE BON VERVALT 🔔Het is mogelijk om consumenten, die hun voucher hebben opgeslagen in hun mobiele portemonnee in de Cirklo Consumentenapp, automatisch te waarschuwen via een pushmelding op hun smartphone wanneer de voucher bijna verloopt. Zo sturen wij voortaan een push notificatie naar de telefoon 30 dagen voor de waardebon in kwestie zal vervallen. 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page