top of page

RELEASE NOTE #9

Bijgewerkt op: 20 okt. 2022


WE CREATE (H)APPY CITIESVerbeteringen voor BUCK-E en een helpende hand in het Cirklo dashboard. Nu beschikbaar

WIJ TONEN JOU HOE HET MOET MET ONZE VIDEOHANDLEIDINGENAls softwareontwikkelaar weten wij hoe belangrijk gebruikerservaring is. Sinds kort hebben wij dan ook enkele handige tutorials gemaakt over de werking van de tools in het Cirklo dashboard. Met 1 klik op de knop "Videohandleiding" kan je op een intuïtieve manier onze tutorial afspelen die hoort bij de actie die jij wenst uit te voeren. Onder elk menu-item in de navigatiebalk kan je de videohandleiding van diezelfde functie dus terugvinden.


De franse versies van de tutorials zullen vanaf volgende week donderdag ook terug te vinden zijn in de dashboards van onze Franstalige klanten.

 

HERINNERING STUREN NAAR PARTNERS 'IN AFWACHTING' 📤


Om het deelnameproces voor lokale handelaars (=partners) nog beter op te volgen, hebben wij er sinds kort voor gezorgd dat jij als beheerder, aan bepaalde partners die op 'In afwachting' blijven staan, een herinneringsmail kan sturen. Die bevat een nieuwe inschrijvingslink waar zij op kunnen klikken indien zij nog niet waren ingegaan op de eerste uitnodiging.
 

NIEUWE AFBEELDING VAN RFID-TAGS IN REGISTRATIEFORMULIERSinds kort werd de afbeelding van de tags op de inschrijvingspagina van de leerlingen vernieuwd.
 

GEBOORTEDATUM NIET MEER GEVRAAGD BIJ REGISTRATIE BUCK-EEen belangrijk onderdeel van privacy (GDPR) is data-minimalisatie. Hierbij moeten wij ervoor waken dat er niet méér persoonsgegevens gevraagd/verwerkt worden dan strikt noodzakelijk is voor het doel van de verwerking. Aangezien wij geen gebruik maken (en nooit gemaakt hebben) van de geboortedata van de leerlingen die deelnemen aan Buck-e, hebben wij deze data verwijderd uit onze databases en zal deze ook niet langer worden opgevraagd bij de registratie van een leerling.


 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page