top of page

RELEASE NOTE #11


WE CREATE (H)APPY CITIESDe laatste nieuwtjes van het jaar voor Fairville: van een digitaal project op maat tot een e-mail opnieuw sturen. Alles nu beschikbaar
TROTS OP DE LANCERING VAN DE HASSELT-APP 🙌Na een mooi en intensief traject met de Stad Hasselt werd op vrijdag 2 december hun HASSELT-APP gelanceerd voor het grote publiek. Alle inwoners van Hasselt kunnen vanaf nu verbonden zijn en blijven met hun stad via hun smartphone.


Als app ontwikkelaar achter de HASSELT-APP zijn wij super trots! 🤜

Ondertussen heeft Fairville, alles bij elkaar, meer dan 7 jaar ervaring en evenveel kennis van zake in het bouwen van stad applicaties. Het doet veel deugd om zo’n maatproject op te leveren voor een centrumstad als Stad Hasselt.


Meer info op: https://www.hasselt.be/nl/hasselt-app

 

E-MAIL MET ATS OPNIEUW VERSTUREN


Bij het aanvragen van een provisie genereer je via het Cirklo Dashboard automatisch een 'Aanvraag Tot Storting' die dan vervolgens in jouw mailbox toekomt. Omdat elke mailbox andere instellingen heeft, kan het soms gebeuren dat deze e-mail niet direct toekomt. Ofwel heb je de e-mail over het hoofd gezien of per ongeluk gewist.


In elk geval kan je vanaf nu met een klik op de drie puntjes naast jouw aanvraag kiezen voor: "E-mail opnieuw versturen". Daarmee zouden al jouw problemen opgelost moeten zijn. ;-)
 

LINDSAY & DE DENDERLEEUWBON = MATCH MADE IN HEAVENEen paar weken geleden gingen wij filmen in gemeente Denderleeuw samen met charmezangers Lindsay die van daar afkomstig is. Bij haar vaste apotheek draaiden wij dit kort maar krachtig promofilmpje om de #DENDERLEEUWBON meer in the picture te zetten bij de lokale ondernemers. Interesse om ook zo'n filmpje te maken? Contacteer ons!

 POP-UP ALARMBERICHTEN PLAATSEN IN DE STADAPP


Ideaal voor het uitsturen van berichten die alle aandacht nodig hebben. In het dashboard van jullie Onze Stad App maak je makkelijk een Alarmbericht aan onder de knop “Alarmberichten” in de balk bovenaan. Rechtsonder in beeld vind je het plusje om een nieuw bericht aan te maken. Je kan het bericht compleet naar eigen smaak opmaken door het instellen van:

  • Titel

  • Zichtbaarheidsduur

  • Tekst

  • Foto

  • Bevestigingsknop

Nadat je het bericht opslaat, zal dit boven op het homescherm (pop-up) van jullie app zichtbaar worden bij alle gebruikers zodat niemand dit mist. Nadat je het bericht gezien hebt en het sluit, zal het niet meer verschijnen. Hier deel je dus eenmalige, belangrijke info.

 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page