top of page

Samenwerking tussen Digitaal Vlaanderen & Fairville i.v.m. ONZE STAD APP

Bijgewerkt op: 8 jul. 2022BELANGRIJK NIEUWS OVER ONZE STAD APPBeste Zeven jaar na de start van het product Onze Stad App, zijn bedenker Tom Van Hecke en het Fairville team uiterst trots om u te kunnen meedelen dat onze visie en die van het product vandaag zo goed als behaald worden. Dit dankzij onze recente samenwerking met Mijn Burgerprofiel van Digitaal Vlaanderen.

Vandaag (08/07/2022) lanceert Digitaal Vlaanderen namelijk de mobiele app van Mijn Burgerprofiel. De app is in zijn eerste versie onmiddellijk beschikbaar voor alle Vlaamse burgers. Zij vinden in de app alle dossiers en meldingen van de overheid op één plek, kunnen er eBox documenten en attesten downloaden, of premies en vergunningen aanvragen. Gemeenten kunnen ook een lokale variant van de app uitbrengen met eigen herkenbaarheid en uitbreiden met lokale functionaliteiten, bv afspraken maken of afvalkalender. 12 pilootgemeenten brengen tegen september de lokale variant uit. Over twee jaar (tegen 2024) wil Vlaanderen alle lokale besturen aangesloten hebben.

Met Fairville als partner kon Digitaal Vlaanderen verder bouwen op onze jarenlange ervaring en in dit proces een enorme voorsprong nemen. Reeds 30% van de Vlaamse besturen maakte gebruik van Onze Stad App. Om die reden mag Fairville de bakermat van de city apps genoemd worden. De samenwerking zorgt voor een echte digitale versnelling voor elke Vlaamse stad of gemeente en haar inwoners.


Tom Van Hecke, CEO Fairville & Goedele Van der Spiegel, Afdelingsverantwoordelijke Kanalenoplossingen Digitaal Vlaanderen

Om alle verwarring te vermijden: JA, de stadapps van Fairville zoals jullie die vandaag kennen, zullen op termijn aangeboden worden op een andere manier door Digitaal Vlaanderen in de vorm van de lokale Mijn Burgerprofiel-app. JA, uw huidige app blijft beschikbaar tot deze transitie is afgerond.

NEEN, Fairville houdt niet op met incentiveren, innoveren en het maken van applicaties, enkel met de Onze Stad App zoals we hem vandaag kennen. Naast het bestaande portfolio zal Fairville zich voortaan meer gaan toespitsen op het bouwen van applicaties op maat en interessante, incentiverende use cases. NEEN, als klant stapt u niet van vandaag op morgen over naar de lokale variant van de Mijn Burgerprofiel-app. U zal hiervoor gecontacteerd worden door Steven De Paepe van Fairville om de omschakeling in goede banen te leiden.


Daarnaast kan u ook alvast onze pagina met de Frequently Asked Questions raadplegen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Voor persvragen contacteert u: Tom Van Hecke, CEO Fairville tom@fairville.be of +32 474 79 25 80 Voor alle andere vragen contacteert u: Steven De Paepe, Community Manager VL Fairville steven@fairville.be of +32 486 51 08 90


Vriendelijke groeten Tom Van Hecke, CEO Fairville Goedele Van der Spiegel, Afdelingsverantwoordelijke Kanalenoplossingen Digitaal Vlaanderen Team Onze Stad App Team FairvilleArtikel nalezen op website van Digitaal Vlaanderen?

 CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
455 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page