top of page
Search

RELEASE NOTE #14


WE CREATE (H)APPY CITIESNieuwe functies voor CIRKLO voor zowel bestuur als burger. Alle nieuwigheden zijn BESCHIKBAAR vanaf 11/04/2023
ZOEK DE WAARDE VAN JOUW CIRKLOVOUCHER OP 🔍JA! Je leest het juist. Burgers, klanten, mensen die bonnen krijgen en/of kopen, ... iedereen zal vanaf 11/04/2023 op elk moment de actuele waarde van zijn/haar bon kunnen achterhalen via onze gloednieuwe SALDOCHECKER.


Dé manier om te weten te komen wat het huidige saldo van jouw waardebon is als je dit niet meer weet of kan terugvinden.


Hoe werkt het? Wij gaan veilig te werk! Je kan zowel de bon-code als de QR-code gebruiken om je waarde te controleren. Hierna vragen wij jou om een e-mailadres in te geven en controleren wij of er een match is.

Indien ja, sturen wij jou via e-mail de resterende waarde, de vervaldatum en de bon-code. Waarom op deze manier? Voor jouw en onze veiligheid & om fraude tegen te gaan. Ook maken wij gebruik van een reCAPTCHA beveiliging.


Probeer het zelf op: check.cirklo.be (vanaf 11/04/2023) 


TERUGBETALINGEN VIA HET DASHBOARD 💰🔙Volg je terugbetalingen vanaf nu gemakkelijk op via jouw Dashboard. Dit nieuwe item in de menubalk toont je informatie zoals: data, bedragen, terugstortingstypes en beschrijvingen. De overschrijvingsdocumenten kan je er ook eenvoudig terugvinden. Om nog sneller te vinden wat je zoekt kan je de weergave aanpassen door te filteren op het voucher type. 

UPDATE: BONNEN VERLENGEN VIA HET DASHBOARD 🆙 🕛Na het lanceren van een nieuwe feature is het ook belangrijk dat wij blijven luisteren naar wat er nog beter kan. Deze feature is hier een voorbeeld van. Sinds onze vorige release (RELEASE NOTE #13) werd het mogelijk voor jou om waardebonnen te verlengen. Voor #RN14 hebben wij deze functie nòg beter gemaakt en afgestemd op jouw vragen/noden.

Zo hebben wij de foutmeldingen bij het verlengen van de bonnen verduidelijkt:

  • bonnen met 0-waarde kan je niet langer verlengen en dit is ook direct duidelijk als je het toch probeert.

  • bonnen die reeds vervallen zijn & binnen een periode vallen waarvoor al een terugstorting gedaan is, zullen uiteraard ook niet meer verlengd kunnen worden. Dit is nu ook duidelijk als je dit probeert. 

UITFASERING VOUCHERGESCHIEDENIS 📉De vouchergeschiedenis in jouw Dashboard... Hier hebben wij al een hele tijd een haat/liefdeverhouding mee gehad. Maar nu is de knoop doorgehakt, dit onderdeel is uitgefaseerd. Waarom? Omdat de recente upgrades van jouw Dashboard een veel completer beeld geven dan enkel en alleen deze rubriek.


Daarom zullen wij beginnen met de gegevens uit deze rubriek niet langer in jouw internetbrowser op te slaan. Er komt ook een vervangende knop die linkt naar het menu-item 'Vouchers beheren' waar een automatische filter zal toegepast worden zodat je alle bonnen, die die dag aangemaakt zijn, zult zien. Op die manier moet je nergens inboeten door onze beslissing en zie je nog steeds dezelfde gegevens, alleen op een andere manier en beter. 

KLEINERE FIXES/UPDATES


  • De light uit Cirklo 'Light' is vanaf nu écht NERGENS meer te vinden. Overal werd de verwijzing naar de eerste versie van ons waardebonnensysteem definitief aangepast naar onze brandname: Cirklo.

  • De cijfer-letter codes die u onder de QR-code van uw bon terug kan vinden kregen ook een update. Vanaf nu zullen deze overal in een nieuw maar wel hetzelfde lettertype worden afgebeeld om verwarring tussen bepaalde karakters te voorkomen.

Boven vorige versie, onder nieuwe versie.
  • De wettelijk verplichtte tekst die op elke waardebon (die aangemaakt of verdeeld wordt via ons systeem Cirklo) moet staan, is overal opgenomen. 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTS & PROJECTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
34 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page