top of page

Hasselt

proj website mockup.png

Hasselt is de hoofdstad en grootste centrumstad van de Belgische provincie Limburg en telt ongeveer 80.000 inwoners, die Hasselaren worden genoemd. Hiermee is het naar inwonersaantal de kleinste provinciehoofdstad van Vlaanderen. Hasselt is gelegen aan het Albertkanaal en de Demer, op de grens van Vochtig-Haspengouw en de Kempen, midden in de Grensregio Vlaanderen-Nederland.

SERVICES

Mobile development

API & backend

UX/UI design

TECHNOLOGIËEN

Objective C (iOS)

Kotlin (Android)

Ionic 

Python

De vraag

Ons antwoord

Stad Hasselt heeft zoals elke centrumstad een website waar zij info en diensten aanbieden aan hun inwoners en toeristen. Omdat wij vandaag leven in een digitaal tijdperk en de stad de nood voelde om hun inwoners nog gemakkelijker en dichterbij te helpen, bleek er uit een rondvraag dat een applicatie van de stad hier een oplossing voor zou zijn. Dit opdat de communicatie en het contact met de stad nog vlotter zou kunnen verlopen.

Vanuit de vraag van stad Hasselt zijn wij samen op zoek gegaan naar een communicatiemiddel dat de dienstverlening van de stad op een gebruiksvriendelijke manier tot in de broekzak van inwoner brengt. Door het mogelijk maken om documenten aan te vragen, een afspraak te maken, vragen te stellen, nieuws te lezen over de stad, en nog veel meer. Dit allemaal in de persoonlijke look & feel van stad Hasselt.

bottom of page