top of page
Search

RELEASE NOTE #13


WE CREATE (H)APPY CITIESHandige CIRKLO features enkel en alleen voor UW gemak. Alle dashboard verbeteringen zijn NU BESCHIKBAAR
BONNEN BLOKKEREN VIA HET DASHBOARD 💰🚫JA! U leest het juist. Vanaf nu is het mogelijk om zelf via jullie Cirklo dashboard bonnen te blokkeren. Wij besparen jullie op die manier een mailtje naar ons support adres en maken het mogelijk voor jullie om nog sneller op de bal te spelen wanneer jullie een vraag krijgen van een handelaar of een inwoner.


Deze functie kunnen jullie terugvinden onder "Vouchers beheren" - bij "Acties" (op de drie bolletjes). Je kan makkelijk eender welke actieve bon blokkeren maar houd er rekening mee dat je deze achteraf NIET terug kan activeren. 


BONNEN VERLENGEN VIA HET DASHBOARD 💰🕛En alsof één handige, veelgevraagde functie niet genoeg is, lanceren wij direct ook het evenbeeld van de toepassing hierboven, namelijk het verlengen van jullie cadeaubonnen. Ook dit kunnen jullie vanaf nu zelf doen en bespaart jullie tijd.


Ook deze functie kunnen jullie terugvinden onder "Vouchers beheren" - bij "Acties" (op de drie bolletjes). Je kan aan de hand van een kalenderweergave gemakkelijk een vervallen bon verlengen tot en met een datum naar keuze. Logischerwijs kan je enkel een bon verlengen (en dus terug geldig maken) wanneer de initiële geldigheidsdatum is verstreken. 

CIRKLO.BE IS HET NIEUWE CIRKLO-LIGHT.COM ✨Ons cadeaubonnen systeem Cirklo is al lang geen 'light' versie meer. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en daarom wordt er systematisch werk gemaakt om alle referenties naar de vroegere 'light' benaming op te kuisen. Zo surf je vanaf nu naar cirklo.be om je cadeaubonnen aan te kopen en mail je naar support@cirklo.be als je een technische vraag hebt over een bon of het systeem. Ook alle templates, logo's, url's zullen aangepast worden. 

ACTIES IN HET CIRKLO DASHBOARD 🎉🛍🏷Vanaf nu kan je ook heel gemakkelijk ACTIES laten configureren in het Cirklo Dashboard. De “spelregels” van de actie geef je door aan Fairville bij de opzet ervan. Dit kan bijvoorbeeld inhouden: vaste voucherwaarden, vaste aantallen per waarde, ...


Om alle twijfel bij het baliepersoneel weg te nemen over zo'n actie zijn er ook makkelijke selectie knoppen voor de waarden waarop de actie van toepassing is enz... Het is ook mogelijk om meerdere acties in één 'verkoop' te combineren. De voorwaarden van de actie worden namelijk duidelijk meegenomen in het winkelmandje. Tot slot worden er ook nog automatische checks uitgevoerd om te controleren of de limieten van de actie bereikt zijn & wanneer dit het geval is, zal dit duidelijk zichtbaar zijn.


Interesse om een actie op poten te zetten? Contacteer onze vertegenwoordigers via sales@fairville.be 

KLIK SNEL DOOR VAN HET ENE NAAR HET ANDERE DASHBOARD 🖱Dit is zo'n update waarvan je zegt: TUURLIJK! Waarom zat dit er nog niet in? Wel, wij hebben een snelle link naar het whitelisting dashboard toegevoegd aan de navigatiekolom van het Cirklo dashboard.


Niet langer zoeken naar die link en dus gemakkelijk overschakelen van het ene naar het andere. Als je bovendien je logingegevens van het whitelisting dashboard hebt bewaard in je browser, dan moet je zelf niet meer inloggen. #PuurKlantComfort 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTS & PROJECTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
27 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page