top of page
Search

RELEASE NOTE #5


WE CREATE (H)APPY CITIESQ1 zit er bijna op. Hierbij vinden jullie de laatste updates van dit kwartaal. Enkele upgrades voor het Cirklo dashboard, een primeur in de Dilsen-Stokkem - app en een nieuwe notificatie feature voor de het Onze Stad App platform. Geniet van deze release note! Changes & updates live op 29/03/2022
VOUCHERS OPZOEKEN IN HET DASHBOARD 🔍In de volgende release zal het mogelijk zijn om vouchers op te zoeken in het dashboard. Een handige nieuwe feature om vouchers terug te vinden op basis van datum uitgifte, klantnaam, vouchercode en om ze opnieuw af te drukken. De lijst met vouchers kan ook geëxporteerd worden naar excel. Zo kunt u eventueel zelf nog verdere rapporten genereren. 


 

FACELIFT VAN DE NAVIGATIEBALK IN DASHBOARD 💁‍♂️✨

Ons Cirklo dashboard krijgt meer en meer vorm. Het is ondertussen al uitgebouwd tot een zeer handige tool voor onze klanten. Recent werd de sidebar nog opgefrist zodat ook dat er iets meer eigentijds uitziet. Bent u fan? Laat gerust iets horen in de comments of geef een hartje. ❤️️
DILSEN-STOKKEM LANCEERT ALS 1STE DE SLIMME KAART IN APP


Gemeente Dilsen-Stokkem heeft haar gloednieuwe Stadsapp gelanceerd met daarin alvast een opmerkelijke nieuwkomer "De slimme kaart". Een kaart uitgegeven door S-Lim met geografische data uit vijf domeinen (#Mobiliteit, #Milieu, #Veiligheid & #Welzijn en #Toerisme). Een primeur voor hun en voor Onze Stad App. 🙌 Wij zijn trots samen met S-Lim dat wij deze kaart in de app kunnen aanbieden.


 

NOTIFICATIES NIEUWSFEED AFZONDERLIJK INSTELBAAR 🔔Onze Stad App heeft (na verschillende aanvragen van onze users) een handige nieuwe functie gekregen. Vanaf nu kunnen gebruikers zelf bepalen voor welke nieuwsstromen ze een pushbericht willen ontvangen. Handig toch? Wij zijn blij dat wij onze users hier mee verder kunnen helpen en hun blij kunnen maken met deze fel begeerde update.


 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page