top of page
Search

RELEASE NOTE #6


WE CREATE (H)APPY CITIESDe eerste updates van Q2. Enkele upgrades voor het Onze Stad App dashboard en nieuwe features voor de MyWaste App en Dashboard. Geniet van deze release note! Changes & updates live op 03/05/2022
GEDETAILLEERDE APP-STATISTIEKEN IN DASHBOARD 📊Onze Stad App biedt sinds kort een tool aan om het gebruik van de app vanuit uw dashboard te monitoren en te analyseren.


Het doel is om het gebruik inzichtelijk te maken voor alle steden en gemeenten. Bovenop het aantal downloads van de app uit de stores, kan je vanaf nu interessante sessie informatie raadplegen binnen een bepaalde tijdspanne zoals:

  • Hoeveel gebruikers openen de app de eerste keer nadat ze hem hebben gedownload? (naamgeving: eerst geopend)

  • Hoeveel schermen worden geopend? (naamgeving: schermweergave)

  • Hoeveel gebruikers openen de app effectief op de voorgrond? (naamgeving: gebruikersbetrokkenheid)

  • Hoeveel sessies worden opgestart? (naamgeving: sessie start)

Bovendien kan je analyseren

  • Welke schermen het vaakst worden weergegeven.

  • Wat de gemiddelde tijdsduur is dat gebruikers op een scherm blijven.

Alle informatie is beschikbaar zowel vanuit IOS als Android en kan geëxporteerd worden naar excel voor verdere verwerking door de stad/gemeente.AFVALKALENDER OPLADEN VIA HET MYWASTE DASHBOARD 🗓


Alles wordt slimmer, zelfs de afvalcontainers! De nood aan meer inzicht neemt bijgevolg toe. Daarom ontwikkelden wij voor de afvalintercommunales een nieuwe app die jouw persoonlijk afvalverbruik nog duidelijker maakt: MY WASTE. Dankzij deze app heb je alle handige afvalinfo voortaan altijd op zak. Met één klik weet je meteen wanneer de volgende afvalophaling gepland staat, maar ook hoeveel je restafval woog bij je laatste aanbieding.Sinds kort kunnen administrators van de app de afvalkalender eigenhandig opladen via hun dashboard.


 

PUSHNOTIFICATIES VERVROEGEN VOOR OPHALING  🔔Jouw afval steeds op tijd buiten dankzij de MY WASTE ophaalkalender met push-meldingen.


De afvalkalender in MY WASTE is altijd up-to-date en wie wil, krijgt in de vroege avond voor de inzameling een herinnering op zijn smartphone. Ook wanneer de afvalbeheerder door omstandigheden niet kan uitrijden of het containerpark onverwachts gesloten is, verneem je het als eerste via notificaties in de MY WASTE app.


 

APP INFO BESCHIKBAAR VANUIT MYWASTE APP ℹ️Goed om weten! Om de app versie op te vragen kan je vanaf nu in de MY WASTE app de app informatie opvragen onder "Hulp nodig". Dit kan handig zijn voor onze servicedesk. 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
8 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page