top of page
Search

UPDATE NOTE #12


WE CREATE (H)APPY CITIESEen vernieuwde website & interessante feiten, dit is de eerste update note van 2023. ENJOY
VERKOOPRECORD FEESTDAGEN 💰📈Jullie en jullie inwoners hebben tijdens en voor de feestdagen MASSAAL lokale geschenkbonnen gekocht (voor elkaar)! Maar liefst een kwart miljoen euro werd tijdens deze periode aangekocht enkel en alleen via de Cirklo webshop! Hier zitten de verkopen aan jullie balie's en die via het bedrijvenformulier nog niet eens mee in verrekend... STRAF!


Wij zijn in elk geval fan van deze trend! Jullie waarschijnlijk ook. 😉 

ONZE VERNIEUWDE WEBSITE AL GEZIEN? 👀


Vorige week werd onze vernieuwde website gepubliceerd voor het grote publiek. Iedereen kan nu ons up-to-date aanbod bekijken. Dit werd namelijk verbreed met digitale projecten op maat = jullie vragen, wij draaien.


Daarnaast is alles wat duidelijker en strakker geworden, het zou nu nòg eenvoudiger moeten zijn om de info te vinden die je zoekt. Goed bevonden? Laat maar van jullie horen dan! 👍 

REKEN NU OOK OP FAIRVILLE VOOR DIGITALE PROJECTEN 🧮️Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen... Daarom nu nog eens: hebben jullie een idee/concept dat jullie graag digitaal willen uitwerken? Contacteer ons dan en dan gaan wij samen rond tafel zitten. Fairville heeft veel expertise in het maken van mobiele applicaties voor (lokale) overheden. Ons 13-koppig team heeft 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van mobiele software die voor zich spreekt. Samen kunnen wij jullie digitaal idee realiseren. 


RIEMST = NIEUWE STADSAPP KLANT 🤳Van harte welkom bij de grote stadsapp familie van #Limburg: gemeente Riemst.


Wij kunnen niet wachten om samen verder te bouwen aan een mooie traject! #WeCreateHAppyCities 💪 


CHECK OUT OUR AMAZING PRODUCTSDeel dit bericht


Fairville nv

Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth

www.fairville.be | +32 9 362 71 25
13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page