top of page
MicrosoftTeams-image (1)_edited_edited.jpg
MyWaste logo wit.png
MyWaste logo.png
DÉ AFVAL-APP

 

De afvalcontainers worden slimmer, de nood aan meer inzicht neemt toe.  Dankzij deze app heb je alle handige afvalinfo voortaan altijd op zak. Met 1 klik weet je meteen wanneer je afval opgehaald wordt, maar ook hoeveel je restafval woog bij je laatste aanbieding.

De nieuwe MyWaste-app:
handig en gebruiksvriendelijk!

OVER MY WASTE

WAT IS HET?

✔  Gebruiksvriendelijke mobiele applicatie: je afvalkalender altijd op zak
✔  Grijze container geen 'black box' meer: volg je restafvalverbruik op de        voet
✔  Inzicht voor het hele gezin in jullie afvalverbruik en dus in de factuur 

✔  Geef vlot meldingen door

✔  Sorteer correct, spaar punten en geniet van allerlei voordelen

stnikl_2110_miwa-app-1024_edited.jpg
Info MyWaste
HOE WERKT HET?​

Verzamel 4 sterren en word de ultieme sorteerSTER!

Met de MyWaste-app kan je punten en sterren verzamelen. De eerste ster krijg je meteen wanneer je je registreert na installatie van de app op je smartphone. Door je afvalverbruik zo laag mogelijk te houden, verdien je punten en komen er sterren bij. Je kan je score makkelijk raadplegen als je ingelogd bent in de app. Hoe meer sterren je verzamelt, hoe meer voordelen je krijgt. Uitnodigingen voor workshops en speciale evenementen bijvoorbeeld, maar ook interessante aanbiedingen. Zo zie je maar, sorteren loont … en wordt beloond!

Download de MyWaste-app vandaag nog.

Download_on_the_App_Store.png
Google_Play_Store.png
pablo-arroyo-_SEbdtH4ZLM-unsplash_edited.jpg

AANVULLING OP DIFTAR

GEBRUIKSVRIENDELIJK

 

Deze digitale, voorgestelde oplossing zal bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid en dus toegankelijkheid van het volledige recyclage- en afval ecosysteem. Dashboarding, een centraal infopunt, incentivering en gamification staan centraal in de aangeboden oplossing.

riho-kroll-m4sGYaHYN5o-unsplash.jpg
INCENTIVERING & GAMIFICATION

 

De incentivering wordt gerealiseerd dankzij ons bewezen blockchain platform. Op basis hiervan wordt het geheel in een game gegoten  door middel van dashboards over de afvalproductie in vergelijking met referentiecijfers, wat beter recycleren tot competitie maakt.

markus-spiske-ms6N-gBtbCQ-unsplash.jpg
BETALINGSPLATFORM

 

Dankzij ons bewezen incentiveringsplatform op blockchain technologie en onze samenwerking met Belfius, hebben wij de mogelijkheid om een betalingsplatform aan te bieden op basis van digitale munten dat conform is met alle toepasselijke wetgevingen. De verdiende digitale munten kunnen worden uitgegeven bij geselecteerde partners. Dit zal bijdragen tot het motiveren van inwoners om beter te recycleren.

dan-nelson-ah-HeguOe9k-unsplash.jpg
VEILIGE IDENTIFICATIE

 

Aangezien de MyWaste-applicatie gebruikersspecifieke data weergeeft, is een veilige identificatie van cruciaal belang.

Strong User Authentication (2-factor) is een standaard binnen gebruikersauthenticatie waarmee wij reeds uitgebreide ervaring hebben dankzij voorgaande projecten. In het geval van de MyWaste-applicatie gaan we ervan uit dat de authenticatie enkel succesvol kan zijn volgens het “Something you know & something you have” principe.

FAQ
Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op met ons!
MicrosoftTeams-image.png
bottom of page